Izrada web stranice

Izrada web stranice

CMS stranica

CMS (engl. content manager sistem) stranicu izrađujemo preko platforme Drupal. Ovakav tip stranice omogućuje vam da kroz administrativno sučelje na jednostavan način dodajete, uređujete i brišete sadržaj svoje web stranice.

Landing page

Imate li proizvod ili uslugu koju želite naglasiti, tada je za vas najbolji izbor landing page jer nudi informacije koje potencijalnim kupcima odmah usmjeravaju pažnju na ono što nudite.

Dizajn stranice

Bez obzira na to želite li nov i originalan predložak ili imate već gotov koji želite implementirati na svoju web stranicu, za vas ćemo izraditi stranicu modernog dizajna koji će odgovarati vizualnom identitetu vaše tvrtke.

Responzivnost stranice

Računala, laptopi, pametni mobiteli, tableti - pobrinut ćemo se da vaša stranica bude vidljiva i pregledna na svim uređajima.

SEO optimizacija

SEO optimizacija omogućuje da vaša stranica bude što vidljivija prilikom pretraživanja na Googleu te da budući klijenti što lakše dođu do vašeg proizvoda. U izradu web stranice ukljućena je osnovna SEO optimizacija, a za napredniju pogledajte ponudu.

Sigurnost

Sigurnost na internetu izuzetno je važna, osobito ako na vašoj web stranici klijenti ostavljaju svoje osobne podatke. Zato nudimo postavljanje SSL certifikata kako bismo sigurnost vaše stranice podigli na višu razinu.

Još nudimo

Održavanje web stranice

Bez obzira na to jeste li svoju web stranicu izradili kod nas ili ne, nudimo vam održavanje stranice na mjesečnoj bazi ili po potrebi. S punim nam se povjerenjem javite kad god želite napraviti izmjene na stranici.

Redizajn web stranice

Imate li web stranicu kojom ste zadovoljni, ali biste ju modernizirali ili samo malo osvježili, javite nam se i napravit ćemo redizajn već postojeće stranice.

Oblikovanje i lektura teksta

Vjerujete u svoj proizvod, ali ne znate kako oblikovati tekst kojim ćete ga približiti potencijalnim klijentima? Tu smo da zajedno osmislimo i oblikujemo tekst prema vašim idejama, a naši će se lektori pobrinuti za to da stranica bude usklađena s normama hrvatskoga standardnog jezika.

Kontaktirajte nas

i prepustite svoje digitalno poslovanje nama

Zatražite ponudu