Digitalni marketing

Promovirajte svoj proizvod ili uslugu ciljanoj publici na brz, jednostavan i moderan način. Za vas pripremamo sadržaj, promoviramo ga alatima digitalnog marketinga i pratimo vaš napredak.

SEO optimizacija

SEO optimizacija omogućuje da vaša stranica bude što vidljivija prilikom pretraživanja na Googleu te da budući klijenti što lakše dođu do vašeg proizvoda. Kvalitetna SEO optimizacija zahtijeva stalan rad, praćenje i poboljšanje vaše vidljivosti pa preporučujemo kontinuirano ulaganje u ovaj element digitalnog marketinga.

Google adwards

Na brz i jednostavan način vaša se stranica kao plaćeni oglas može prikazati među prvim rezultatima pretraživanja na Googleu.

Društvene mreže

Društvene su mreže postale jedan od najbržih načina oglašavanja i komuniciranja s klijentima. Za vas ćemo otvoriti i održavati one društvene mreže na kojima se želite promovirati (Facebook, Instagram, LikedIn, Twitter...).

Optimizacija weba

Važno je da se vaša stranica otvara dovoljno brzo kako potencijalni klijenti ne bi izgubili interes za onim što nudite. Mi smo tu da optimiziramo stranicu na najbolji mogući način.

E-mail marketing

E-mail marketing jedan je od najučinkovitijih načina digitalnog oglašavanja, kojim vaša usluga dolazi do potencijalnih klijenata.

Web copywriting

Vjerujete u svoj proizvod, ali ne znate kako oblikovati tekst kojim ćete ga približiti potencijalnim klijentima? Tu smo da zajedno osmislimo i oblikujemo tekst prema vašim idejama, a naši će se lektori pobrinuti za to da stranica bude usklađena s normama hrvatskoga standardnog jezika.

Content marketing

Vaš ćemo proizvod predstaviti budućim klijentima kroz inovativni sadržaj koji je primjeren ciljanoj publici.

Analitika

Važno nam je da ono što radimo ima učinka i da unaprjeđujemo vaše poslovanje pa je nužno pratiti napredak vaše tvrtke preko alata Google Analyticsa.

Savjeti

Ako vam je hitno potreban savjet o digitalnom svijetu, mi smo tu za vas - javite nam se bez straha jer glupih pitanja nema!

Kontaktirajte nas

i prepustite svoje digitalno poslovanje nama

Zatražite ponudu